Kundvagnen är tom.

<  Start - Web Shop

Kundvagnen är tom.

Hästens förutsättningar för arbete - DVD (ord.pris 390kr)
  • Pris: 195.00 kr
Hästens förutsättningar för arbete - DVD (ord.pris 390kr)

DVD - Hästens förutsättningar för arbete - Kunskap för hästvänner

I denna dubbel-DVD med ca 8 timmar nyproducerat och omarbetat material får betraktaren förmånen att kunna ta del av en enorm mängd kunskap och erfarenhet som förmedlas i kapitel och undermenyer.

Introduktion: Med känsla för hästen (se provklipp nedan).Hoven - Sadling - Betsling - Avel - Hästhållning - Utbildning och träning - Philippe Karl, teorilektion - Philippe Karl, ridlektion
I filmen medverkar bla veterinärer vid SLU och ett antal olika personer med lång erfarenhet av hästar som, Ingvar Fredricsson, Sara Nyman, Torbjörn Lundström, Ove Wattle, Lars Roeppstorff, Chris Johnston, Philippe Karl, Arthur Kottas-Heldenberg, Jan-Olov Persson (Järvsöfaks), Jim Ritter mfl.Nedan är "provklipp" ur hela filmens omfattande innehåll.

             


Filmentiteln ”Hästens förutsättningar för arbete” kommer från de planscher som Anders Eriksson producerat tillsammans med Juha Nyberg, Farm & Form under ett antal år.

Under åren 2002 - 2005 har Anders Eriksson och Tore Wiman, Team Video producerat filmer med titlarna Hovvård - Betsling - Sadling - Hästhållning - Utbildning och träning i syfte att sprida kunskap och insikter om hästen som biologisk varelse och för att öka förståelsen för bla exteriörens betydelse för olika individers möjlighet att utföra sina uppgifter med bibehållen hälsa. Olika hästar föds med olika förutsättningar både mentalt och fysiskt och det är ingen självklarhet att man kan rida alla hästar och i synnerhet inte de unga eller de hästar som inte har styrka nog att bära en ryttare med bibehållen balans.

Utrustningen är en viktig förutsättning för att nå framgång varför det är högst väsentligt att vi förstår vikten av god tillpassning, användning och hur hästen påverkas under utbildning och träning. Dessa kunskaper är absolut nödvändiga för att vi ska kunna använda hästen så att den kan prestera med bibehållen hälsa.


 Häst & Ryttare 1/12

Recension Häst & Ryttare 2012-02 Recension Häst & Ryttare 2012-02 (207 KB)Denna produkt har inga relaterade produkter.
 

Equitellus AB · Sandbäcksvägen 94B · 144 62 Rönninge · Sweden · info@equitellus.com · Copyright © Equitellus. All Rights Reserved. Design: Linearis