Kundvagnen är tom.

<  Start - Web Shop

Kundvagnen är tom.

Hästens inlärning - film (streaming)
  • Pris: 95.00 kr
Hästens inlärning - film (streaming)

Hästens inlärning, 1 tim 59 min

Ordet kommunicera kommer från det latinska comunicare est, vilket betyder att göra något tillsammans med någon annan. Kommunikation kan ske på olika sätt men en avgörande framgångsfaktor är att det sker med respekt för den andra individen. För att kunna utbilda hästar måste vi själva ha kunskap och förmåga att kommunicera på ett sätt som är förståeligt för hästen. Det förutsätter att vi först måste förstå hur hästens inlärning fungerar och att vi har förmågan att läsa av varje individ.
När vi börjar få insikt i hur viktigt det är med vårt förhållningssätt och vår förmåga att kommunicera med hästen så att den förstår vad vi vill, kommer också vårt samspel att fungera så mycket bättre.

Jenny Yngvesson
I filmen Hästens inlärning föreläser/berättar etologen och lektorn vid SLU Jenny Yngvesson (under en föreläsning vid BYS i Skara) om hästen som biologisk varelse och inlärning.

Lars-Åke Johansson
Driver Ryasjö Hästgård. Medverkar och visar hur han börjar att förbereda hästen inför kommande uppgifter och bygga förtroende.

Anna Wallén
Ridläraren Anna Wallén som är examinerad av bl a den franska ryttmästaren Philippe Karl www.philippe-karl.com visar hur hon förbereder hästen för ridningen genom arbete i kapson och hur hästen skolas in för att förstå bettets inverkan. Anna visar också hur hon arbetar hästen vid hand, hur den uppsuttna utbildningen sker och hur vägen till samling går till enligt de gamla mästarna. 


OBS! Vid köp ingår att du kan ladda ner inloggningsfilen till filmen 3 gånger. T.ex. så du kan ha den på din dator, läsplatta och telefon.
Trailer om filmen nedan:


Olovlig delning, kopiering (helt eller delvis), eller annat missbruk av våra filmer är skyddat enligt upphovsrättlagen.

Denna produkt har inga relaterade produkter.
 

Equitellus AB · Sandbäcksvägen 94B · 144 62 Rönninge · Sweden · info@equitellus.com · Copyright © Equitellus. All Rights Reserved. Design: Linearis