Kundvagnen är tom.

<  Start - Web Shop

Kundvagnen är tom.

Philippe Karl - Ridlektion - film (streaming)
  • Pris: 50.00 kr
Philippe Karl - Ridlektion - film (streaming)

Philippe Karl - Ridlektion  (37 min) Obs, filmen är engelskspråkig!

Filmen ger tydliga exempel på utbildning i den klassiska ridningens grunder. En utbildning där hästen alltid sätts i centrum.

Philippe Karl har verkat som beridare vid den franska kavalleriskolan i Saumur och ansvarade under många år för deras uppvisningsprogram och galaföreställningar.
Sedan många år bedriver han instruktörsutbildningar i olika delar av världen, www.philippe-karl.com

Under åren 2009-2011 genomfördes en instruktörsutbildning i Sverige med Philippe Karls som lärare.

Vid ett av dessa kurstillfällen fick vi möjlighet att dokumentera en teorilektion och en ridlektion med en av sina instruktörselever Anna Wallen, Uppsala.
Under evenemanget Hansa Pferd utanför Hamburg 2014 medverkade Anna Wallén tillsammans med en grupp instruktörselever i en riduppvisning som mottogs med stående ovationer.
Philippe Karl är en förkämpe för att hästen ska behandlas med respekt i samband med all utbildning och träning. Han har en konstnärlig ådra och förmågan att rita och teckna hästar samtidigt som han talar gör hans lektioner mycket tydliga och lätta att följa.
För den som söker mer kunskap kan den senast utgivna boken ”Twisted Trouth of Modern Dressage” rekommenderas.

Nu har vi nöjet att presentera en 37 min lång ridlektion med en av de stora mästarna.

Philippe Karl - ridlektion med Anna Wallén,  37 min

Se prov i trailern nedan om filmen!


OBS! Vid köp ingår att du kan ladda ner inloggningsfilen till filmen 3 gånger. T.ex. så du kan ha den på din dator, läsplatta och telefon.


Olovlig delning, kopiering (helt eller delvis), eller annat missbruk av våra filmer är skyddat enligt upphovsrättlagen.Denna produkt har inga relaterade produkter.
 

Equitellus AB · Sandbäcksvägen 94B · 144 62 Rönninge · Sweden · info@equitellus.com · Copyright © Equitellus. All Rights Reserved. Design: Linearis