Kundvagnen är tom.

<  Start - Web Shop

Kundvagnen är tom.

Sadling - film (streaming)
  • Pris: 49.00 kr
Sadling - film (streaming)

Sadling,  47 minuter

Ridningen har historiskt sett mest varit knuten till militära behov. Idag har vi andra infallsvinklar när vi skall välja utrustning, ofta beroende på vilken disciplin vi har valt och naturligtvis även ekonomin. Därför är det viktigt att vi som kund och ryttare skaffar oss så goda baskunskaper som möjligt för att undvika problem. Både för hästens skull och för vår egen. Det är inte fullt så enkelt att vi bara kan hoppa upp i sadeln och rida.

Det är mycket vi måste tänka på innan vi lägger en sadel över hästens rygg och sitter upp.

Filmen Sadling är som de övriga i serien "Hästens förusättningar för arbete" uppdelad i kapitel som gör det enkelt att hitta. Den ingår även i vår samlings-DVD med samma namn.


Sadling

Gunnar Högberg, beridare, Bengt Gällgård, sadelmakarmästare, Peter Winslov, sadelmakare. Torbjörn Lundin, Stiftelsen sadelmakeriskolan.Sadelns uppbyggnad. Sadeltyper. Sadelmakeri.

Historik

Ann Hallström, konservator.

Anatomi

Chris Jonston, veterinär SLU, Ove Stenson, exteriördomare. Hästryggens anatomi. Sadelns inverkan på hästens rörelsemekanik. Sadelläge.

Tillpassning

Peter Winslov, sadelmakare. Renna VanDooren, sadelmakare. Tillpassning, stoppning. Sadelläge. Tillpassning häst – ryttare. Praktiska åtgärder.

Se trailern nedan för en överblick av innehållet!OBS! Vid köp ingår att du kan ladda ner inloggningsfilen till filmen 3 gånger. T.ex. så du kan ha den på din dator, läsplatta och telefon.


Olovlig delning, kopiering (helt eller delvis), eller annat missbruk av våra filmer är skyddat enligt upphovsrättlagen.

Denna produkt har inga relaterade produkter.
 

Equitellus AB · Sandbäcksvägen 94B · 144 62 Rönninge · Sweden · info@equitellus.com · Copyright © Equitellus. All Rights Reserved. Design: Linearis